Europa

Maart 2015; Na enkele jaren in Brussel gestudeerd, gewoond en geleefd te hebben: mijn persoonlijke tips om de stad te verkennen!

Augustus 2012; Een fotoverslag van de Oostenrijkse hoofdstad Wenen, alsook enkele tips en tricks om de stad te bezoeken.

Augustus 2011; Dag 1 van een vierdaagse reis in Rome met als blikvangers het bezoeken van de Trevi fontein, het Pantheon en Via del Corso.

Augustus 2011; Dag 2 van een vierdaagse reis in Rome met als hoogtepunt het Vaticaanmuseum en de Sint-Pietersbasiliek. ’s Avonds werden onze smaakpapillen verwent bij Gusto en genoten we van een avondwandeling via Piazza del Popolo.

Augustus 2011; Dag 3 van een vierdaagse reis in Rome waarbij we eindelijk de must-do’s van Rome aandeden: het Colosseum en het Forum Romanum. De dag werd afgesloten met een bezoek aan de Thermen van Caracalla en lekker tafelen in de hipste buurt van Rome: Trastevere.

Augustus 2011; Dag 4 van een vierdaagse reis in Rome waarbij we voornamelijk rondstruinden in de tuinen van Villa Borghese en we een kijkje namen in het Galleria Nazionale d’Arte Moderna e contemporanea (GNAM). Een wandeling langs de Tiber en een blik van het Trastevere by day maakte onze dag compleet.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s